Spartan Bootcamp Zaandam

Spartan Bootcamp Zaandam is een zeer uitdagende en effectieve training waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je coördinatie, houding en lenigheid.

Gevarieerde trainingen

Bij de bootcamp wordt strongman gewichtheffen, conditie/duur-vermogen en krachttraining gecombineerd in een circuitvorm. Gedurende de bootcamp wordt er op een gevarieerde manier oefeningen gedaan die gericht zijn om je algemene fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft. Uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid zijn allemaal belangrijk om jouw fitheid te omschrijven.

Tillen, duwen, trekken, stoten, springen, kruipen, rennen en gooien met zware objecten zijn hier voorbeelden van.

Barbells, dumbbells, slamballs, kettlebells, zandzakken, springtouwen, autobanden, battleropes en zelfs zware tractorbanden worden als voorwerpen gebruikt.

Voor alle niveau’s

Spartan bootcamp Zaandam is voor iedereen omdat de trainingen tot ieders niveau kan worden aangepast. Het doel van Spartan bootcamp is om zo fit mogelijk te worden in de breedste zin van het woord.

Heb jij interesse om mee te doen of ben je benieuwd of het iets voor je is?

Geef je dan snel op voor een proefles.

Contact

Spartan bootcamp Zaandam wordt gegeven op:

Maandag avond 18:20 en 19:30

Woensdag avond 18:20 en 19:30

Vrijdag avond 18:20 en 19:30

Zondag ochtend 09:30 en 10:30

Bij het Skatepark Zaandam, Coentunnelweg, 1541 HL Koog aan de Zaan