Spartan Bootcamp

Spartan Bootcamp is een zeer uitdagende en effectieve training waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht maar ook je coördinatie, houding en lenigheid.

Gevarieerde trainingen

Bij de Spartan bootcamp wordt strongman gewichtheffen, conditie/duur-vermogen en krachttraining gecombineerd in een circuitvorm. Gedurende de bootcamp wordt er op een gevarieerde manier oefeningen gedaan die gericht zijn om je algemene fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft. Uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid zijn allemaal belangrijk om jouw fitheid te omschrijven.

Tillen, duwen, trekken, stoten, springen, kruipen, rennen en gooien met zware objecten zijn hier voorbeelden van.

Barbells, dumbbells, slamballs, kettlebells, zandzakken, springtouwen, autobanden, battleropes en zelfs zware tractorbanden worden als voorwerpen gebruikt.

Voor alle niveau’s

Spartan bootcamp is voor iedereen omdat de trainingen tot ieders niveau kan worden aangepast. Het doel van Spartan bootcamp is om zo fit mogelijk te worden in de meest brede zin van het woord.

Heb jij interesse om mee te doen aan een Spartan bootcamp training. Klik dan even op instagram of op info@spartanhealth.nl en geef je snelop!